Wat is er leuker dan een lekkere maaltijd met familie / vrienden waar je zelf, als kok, ook kan genieten van je gezelschap? Geen zorgen meer indien je gasten te laat arriveren, de aperitief uitloopt ….. weg stress en genieten maar!

Nieuwsgierig hoe ik dit aanpak? Tijdens mijn workshops leer je er alles over!

Als gepassioneerd hobby kok hou ik ervan mooie bordjes op tafel te zetten, eten te serveren met de juiste cuisson. Dit alles combineren met een relaxte avond waarbij ik ook tijd heb voor mijn gasten bleef een uitdaging. In mijn zoektocht naar nieuw keukenapparatuur maakten ik kennis met het Zwitsers premiummerk V-ZUG.

Ik maakte kennis met het enthousiaste V-ZUG team, ik stond versteld van de professionele prestaties van het merk en we besloten onze keuken uit te rusten met V- ZUG toestellen. Omdat we onze passie voor koken willen delen zijn we in 2021 gestart met kookdemo's met V-ZUG apparatuur.

Wij verkopen geen toestellen! Wij adviseren bij de keuze en ondersteunen graag na de aankoop op culinair vlak. Culinaire kookworkshops kunnen zowel voor beginners als voor mensen die al ervaring hebben met de V-ZUG toestellen.

Twijfelt u of u wil overgaan tot de aankoop van deze toestellen, dan kan u ook aansluiten bij een demo om de mogelijkheden van de toestellen te leren kennen.

De kookworkshops gaan door op weekdagen van 19 uur tot 22 uur.

Kostprijs:

Voor meer info contacteer ons op info@kokenmetgoesting.be


What's cooking ?

Wil je als eerste de nieuwtjes van Koken met Goesting weten, volg ons dan op: