- Bakplaat
- Bakpapier
Zoek rechtstreeks in de V-Zug recepten database naar recepten of ingrediënten
Hier zullen nog nieuwe recepten worden toegevoegd.

Accessoires
Ingrediënten
- appelen 4
- boter 30 g
- basterdsuiker 100 g
- kaneelpoeder 1 mespuntje
- bladerdeeg 2 vellen
Voorbereiding
- Schil de appels en verwijder het klokhuis met een appelboor. Meng de zachte boter met de suiker en de kaneel. Vul de opening van de appels met dit mengsel.
- Rol vier velletjes bladerdeeg tot ronde lapjes: Snij 2 ronde plakjes van 18 cm doorsnee uit de bladerdeeg. Wikkel de appels erin. Zorg ervoor dat het bladerdeeg overlapt, en kleef de overlappende delen vast met een natte vinger.
- Leg de appels met de eindnaad naar onder op een bakplaat waarop een bakpapiertje ligt.
- Maak een kleine inkeping bovenaan in het bladerdeeg, zo kan de stoom ontsnappen.
Afwerking
- Start vanuit een koude oven met Gourmet Guide > Profi Bakken > Bladerdeeg (25 min op 200°C)
- Direct opdienen

Schrijf je in voor en volg Basisles 2 om dit recept te bekijken.

Schrijf je in voor en volg Vegetarisch om dit recept te bekijken.

Schrijf je in voor en volg Vegetarisch om dit recept te bekijken.

Schrijf je in voor en volg Vegetarisch om dit recept te bekijken.